Keukenparts - Betaalbaar Design voor uw keuken

Over Keuken Parts

Bedrijfspand

Het bedrijfspand waar Keuken Parts in is gevestigd.

Keuken Parts is reeds 20 jaar actief in de keukenwereld als importeur voor Nederland en België van exclusieve artikelen voor de keuken. Deze worden betrokken van gerenommeerde fabrikanten uit voornamelijk Italië en Spanje. Keuken Parts kan de nieuwste internationale trends op keuken gebied snel op de Nederlandse markt brengen en via een uitgebreid dealer netwerk met showrooms aan de consument aanbieden. Omdat deze direct van de fabriek komen zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Dit in combinatie met een uitstekende service vormt voor Keuken Parts de basis van het succes !

Luxe en betaalbaar design rechtstreeks van de fabrikant.

Door de lange en intensieve relaties met onze fabrikanten zijn wij in staat om altijd het laatste aanbod voor een gunstige prijs aan te bieden. Bovendien zijn de lijnen kort en staat u met Keuken Parts nagenoeg direct in contact met de fabrikant. Hierdoor kunnen wij alle artikelen (ook op maat) leveren met een levertijd van maximaal 4 weken. De kwaliteit en service zijn van het hoogste niveau door de deskundigheid en ervaring van de medewerkers van Keukenparts..

Ervaar het gevoel van luxe en comfort  met de betaalbare design artikelen van Keuken Parts !

Wij zien u graag op onze website of in de showroom van één van onze dealers, indien u vragen heeft twijfelt u dan niet en neemt u direct contact op.

Keukenparts B.V.

Bedrijfsweg 21a
2404 CB  Alphen aan den Rijn
T. 0172-612575
F. 0172-618587
E. info@keukenparts.nl

 Rekeningnummer   NL86 ABNA 0972 4809 51

Het team van Keukenparts